Італійське видання La Gazzetta dello Sport розповіло про деталі підготовки «Мілана» до матчу 5 туру Серії А проти «Інтера» (2:1).

«Мілан», для якого цей матч був номінально виїзним, цього разу зайняв роздягальню гостей на стадіоні «Сан-Сіро», який під час проведення домашніх матчів «Інтера» має назву «Стадіон Джузеппе Меацца».

Зазначається, що місце для кожного гравця, який потрапив у заявку клубу на цей матч, було позначено гербом клубу, номером ігрової футболки, а також мало напис «мужність», який було виконано рідною мовою гравця.

Під час підготовки до матчу команда провела 1,5-годинне тактичне заняття, яке відбулось на наступний день після поразки у матчі Ліги чемпіонів проти «Ліверпуля» (1:3).

У четвер, 19 вересня, відбулась зустріч команди з радником компанії власників «Мілана» Златаном Ібрагімовичем, на якій він висловив слова підтримки команді та тренеру. 

А у п’ятницю, 20 вересня, за 2 дні до гри було проведено командне барбекю, на якому також були присутні гравці другої команди «Мілан Футуро», яка виступає у Серії С.

Після завершення матчу відбулась командна вечеря в одному із закладів міста, на якому були присутні й керівники команди.

Після 5 турів «россонері» перебувають на 7-й позиції у турнірній таблиці Серії А, команда у своєму активі має 8 очок.