Захисник «Кривбаса» Тимур Стецьков прокоментував ситуацію зі своїм відстороненням від тренувань через відмову продовжити контракт.

– У який момент ваші стосунки з «Кривбасом» або просто атмосфера навколо вас у клубі стала якось трохи загострюватися?

– Напевно, після декількох розмов з керівництвом щодо продовження контракту. Я зазначив, що підписував контракт до 30.06.2025, і сказав, що віддано відпрацюю його, «Кривбас» для мене дуже багато зробив.

– Чим вас не задовольняв запропонований контракт? Спортивний директор Володимир Баєнко сказав, що вам запропонували одну з найвищих поточних зарплат у клубі. Причина не підписувати контракт – це умови чи є щось інше?

– Чесно кажучи, не хочу коментувати фінансовий контекст історії. Вважаю, що виносити на публіку такі речі, напевно, не варто. Так, була пропозиція, я не відповів згодою, зважаючи на ряд факторів. Але фінансовий фактор точно не був головний.

Слова гендиректора, що мені запропонували найвищу зарплату, – це дуже некоректно і це дуже впливає на мікроклімат у команді.

– Одну з найвищих зарплат – він так сказав. Ви маєте на увазі, що це могло якось спровокувати в колективі якусь напругу додаткову?

– Так, я думаю, що така інформація, яку сказав гендиректор, в публіці не повинна звучати. Але він сказав – напевно, так треба було», – сказав Стецьков.