Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич висловився в ефірі УПЛ ТБ щодо розгрому в матчі сьомого туру чемпіонату України проти Оболоні (4:0).

– Думаю, ми зіграли дуже достойну гру, перемогли 4:0, не зустрівши особливих проблем. Те, чим я був незадоволений – це перший тайм у нашому виконанні, що стосується гри саме без м’яча. Але загалом ми контролювали гру, не зіткнулися з великими проблемами. Тому, як я наголосив, це дуже достойна гра в нашому виконанні. І я, звичайно, також цілком задоволений результатом.– Незадоволені грою без м’яча – що мали робити ваші підопічні?

– Я завжди намагаюся грати не скажу, що в ідеальну гру, але настільки чудову, наскільки це можливо що стосується гри без м’яча. Ми зберігали наш рівень організації в захисній стадії, однак у першому таймі, як на мене, ми були не зовсім ідеальними в тому розумінні, в якому я хотів.

Однак якщо розглядати матч загалом, ми перемогли 4:0, і зараз як головний тренер я буду цілитися на покращення цього результату.

– Бондаренко у вогні?

– Чудовий гол. Якби він забив ще раз – було б взагалі неймовірно. У нього був дуже гарний момент у першому таймі, щоб відзначитися дублем. Як усі наші гравці, він відзначається надзвичайно високою віддачею та рівнем роботи на тренуваннях.

Як я зазначав у попередніх інтерв’ю та пресконференціях, якщо він продовжить зберігати стабільність свого розвитку, він виросте в неймовірного гравця. Ми всі знаємо його як гравця з неймовірним набором особистих якостей. Я хочу, щоб він зростав і був постійно тим гравцем, який робить різницю в кожному матчі. Саме від нього залежить, наскільки він буде витримувати цей рівень.