У матчі 7-го туру УПЛ між “Динамо” та “Рухом” (0:0) ніхто не хотів поступатись, була боротьба на кожному клаптику поля, не обійшлося й без відміненого взяття воріт.

Ексарбітр ФІФА, а нині авторитетний експерт Мирослав Ступар оцінив дії рефері поєдинку в Києві Віталія Романова:

– Кажуть, що арбітр повинен бути непомітним на полі, водночас контролюючи перебіг подій в матчі. Так от, вчора Віталій Романов провів один з найкращих поєдинків в своїй кар’єрі, піднявши на високу планку дозвіл на єдиноборства.

Переконаний, що учасники протистояння залишилися задоволені таким стилем суддівства, бо одержали змогу продемонструвати свої найкращі якості. Й це за умови, що команди часу на розвідку не витрачали, взявши на озброєння високий темп.

Так, були й у Романова дрібні помилки, але вони не позначилися на результаті.

Що ж до взяття воріт “Динамо”, то тут на допомогу Романову прийшов арбітр VAR Деревинський: офсайд у львів’янина Краснопіра, як мовиться, на тоненького, таки був.

Вважаю, що вчорашній поєдинок “Динамо” – “Рух” наразі був найбільш якісним з тих, що вже відбулися на старті сезону в УПЛ. Не було тільки забитих м’ячів, але тут вже вина не арбітра, а футболістів, – сказав Ступар для Sport.ua.