Колишній віцепрезидент «Говерли» Олександр Шуфрич нецензурно прокоментував слова головного тренера «Карпат» Владислава Лупашка, що треба пускати фанатів на трибуни українських стадіонів без кількісних обмежень, але всі вони повинні надати письмову згоду за будь-які наслідки.

«Лупашко – якийсь ідіот. Про стадіони це взагалі п#####ь», – написав Шуфрич у соцмережі X.

Через деякий час Шуфрич додав: «Не думав що мої слова викличуть такий резонанс. Одразу кажу, що кожне своє слово підтримую. Ляпнути таке про людей на стадіоні – це дійсно ідіотизм. Щодо футбольної складової, то «Карпати» грають достатньо цікаво, але чи стане цей підхід системним, і чи принесе результат, покаже час», – підсумував Олександр.

В інтерв’ю Tribuna.com Лупашко сказав наступне: «Ми повинні відчиняти стадіони. Людина, яка купує квиток, хай підписує договір, що не має претензій до футбольного клубу, до асоціації, якщо щось станеться.

Ми повинні відчиняти стадіони, якщо у нас є міста, де цього хочуть люди. Умовні Рівне, Житомир. Хай буде стільки людей, скільки є охочих. Навіть гравці «Динамо» Київ, коли приїхали до нас, відчули, що футбол живий в Україні. Коли вболівальник прийде на стадіон, то він розуміє, що такий футбол потрібен.

А коли у нас ходить 100 людей на гру, то навіщо це і для кого? І потім, звісно, тренер може пожертвувати грою заради результату. А коли приходять вболівальники, кричать весь матч, то як би ти не хотів, а будеш грати. Тоді буде розуміння, що футбол потрібен. Зараз багато спекуляцій на цій темі. Футбол 100% потрібен, але коли він щирий і сміливий», – додав Лупашко.