Олексій Бєлік розповів про перешкоди, які не завадили “Шахтарю” U-19 стартувати в ЮЛЧ з перемоги.

“У Юнацькій лізі УЄФА простих перемог немає. Перемога над “Болоньєю” U-19 була особливою. Попри всі нюанси, спричинені погодними умовами та перенесенням матчу, ми добре розпочали й забили швидкий м’яч. Після цього ми заспокоїлися і дозволили супернику повернутися в гру.

У другому таймі суперник скористався перевагою в габаритах, і ми повинні були нейтралізувати це, концентруючись на кожному епізоді. Команда продемонструвала характер. До поєдинку ми підійшли лише з одним коротким тренуванням, а після зупинки матчу також не мали заняття та весь день чекали на рішення щодо продовження гри”.

“Наприкінці матчу втомилися, але мали змогу збільшити рахунок, якби реалізували моменти. Та це юнацький футбол, інколи бракує концентрації як в атаці, так і в захисті. Однак ми використовували свої навички та в цілому виглядали сильніше. У перемогу вкладено багато праці”, – зазначив тренер.

Матч “Шахтаря” U-19 проти “Болоньї” U-19 стартував 18 вересня, але на 8-й хвилині зупинили через зливу. Гру продовжили наступного дня.