22 вересня відбувся матч в рамках 6 туру Ла Ліги між Вільярреалом та Барселоною. Поєдинок закінчився з рахунком 1:5.

Перший тайм розпочався з гола Вільярреала. Однак радість гравців «жовтої субмарини» тривала недовго, тому що рефері зафіксував офсайд. Після цього епізоду Барселона активізувалася біля воріт суперника та почала створювати небезпечні моменти. В результаті одного з таким був відкритий рахунок. На 20 хвилині Пабло Торре відпасував на партнера по команді, яким виявився Роберт Левандовський, він підхопив м’яч в штрафному майданчику та швидко вгатив його у правий кут воріт. Голкіпер був безпорадний.

На 35 хвилині Барса подвоїла перевагу, а поляк оформив дубль. Він зіграв на добиванні в штрафному майданчику, відправивши м’яч у сітку низом по центру воріт.

Останні хвилини матчу були надзвичайно насичені. На 38 хвилині Вільярреал зумів відіграти один м’яч. Ніколя Пепе зіграв на партнера по команді і Айосе Перес, продемонструвавши неабияку рішучість в боротьбі за м’яч із двома захисниками, з меж штрафного майданчика пробив у правий кут воріт. Чудове завершення атаки.

Через п’ять хвилин сталася жахлива ситуація — голкіпер Барселони Марк Андре тер Штеген отримав травму і був змушений покинути поле на носилках. Стадіон стоячи проводжав воротаря, поки той не міг стримати сльози.

Другий тайм також розпочався з гола Вільярреала, проте ситуація була ідентична, що і у першій половині поєдинку — офсайд. «Жовта субмарина» продовжувала тиснути, проте ворота Барселони не підкорилися їм. Натомість «блауграна» змогла забити втретє. Пабло Торре здійснив ривок, отримав блискучу передачу від Педрі та прицільно пробив, перегравши воротаря. Гол був просто неймовірним.

На 67 хвилині Барса отримала можливість довести рахунок до розгромного. Рефері вказав на пенальті, яке пішов виконувати Роберт Левандовський. В результаті поляк не зумів успішно реалізувати одинадцятиметровий, влучивши в праву штангу.

За дві хвилини Вільярреал забив другий гол, але вже втретє голкіпер скасував взяття воріт через офсайд.

Після цього епізоду підопічні Хансі Фліка були просто нестримні, продовжуючи демонструвати фантастичну гру, в результаті якої змогли забити четвертий гол. Рафінья отримав чудовий пас та гарматним ударом надіслав м’яч у сітку впритул до правої штанги.

Менш аніж за десять хвилин Рафінья оформив дубль – 1:5. Ламін Ямал чудово виконав свою роботу, відігравши важливу роль у взяття воріт.

Вільярреал — Барселона 1:5

Голи: Перес 38′ — Левандовський 20′, 35′, Торре 58′, Рафінья 75′, 83′

Вільярреал: Конде — Кіко, Коста, Байї, Кардона — Піно (Баррі 63′), Комесанья (Терратс 78′), Перехо (Гує 70′), Баена (Ахомаш 78′) — Пепе (Суарес 78′), Перес

Барселона: Тер Штеген (Пенья 45+3′) — Мартін, Мартінес (Форт 81′), Домінгес (Кубарсі 60′), Кунде — Педрі (Касадо 60′), Гарсія, Торре (Віктор 60′) — Рафінья, Левандовський, Ямал

Попередження: Баена 52′, Байї 66′, Перес 85′, Кардона 89′, Ахомаш 90+1′ — Віктор 83′