Головний тренер Інгульця Василь Кобін поділився емоціями після нічиєї із Вересом у Рівному.

– Емоції зараз суперечливі. По грі ми виглядали краще до перерви. Створювали моменти, вели – 2:0. Хороша якісна команда з такого рахунку суперника ніколи не відпустить. На жаль, ми знову помиляємося на останніх хвилинах. Це говорить про концентрацію гравців. Або про відсутність досвіду виступів на високому рівні.

Пенальті? Моя думка – гравець Вереса виграв верховий м’яч, а потім налетів на нашого футболіста. Але справа не в цьому. За п’ятнадцять секунд VAR перевірив цей епізод. Оце найбільше дивує. Таке враження, що так і мало бути. Після відбитого воротарем пенальті – те саме – дуже швидко приймається рішення перебити.

Чи були якісь особливі відчуття перед грою проти команди, за яку колись виступав? Я гравців налаштовував на те, що тут хороша команда і чудові вболівальники. Я дуже вдячний їм за той період, коли я був у цій команді. Вони завжди прекрасно нас підтримували.

Сьогодні ми розуміли, що обом командам потрібні очки. Тому налаштовував своїх футболістів на безкомпромісний бій. Але окрім боротьби сьогодні було і багато хорошого футболу.