Виконувач головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук прокоментував гру команди у нічийному поєдинку проти Інгульця.

– Давайте по фактам. Ми погано розпочали. Програли середину поля, боротьбу, підбори. Це фактори, які вплинули на перебіг гри. Інгулець створював хороші моменти. Хоча і ми свої моменти мали, які не реалізували. А стандарти – це завжди небезпечна зброя. Аути, штрафні удари. Другий гол – став для нас підсумком насправді невдалого тайму. Це потрібно визнати.

У перерві зробили заміни. Підсилили центр поля. Валерій Кучеров і Дмитро Кльоц краще справлялися із підборами. Хоча теж не завжди ідеально. Але ми хоча б вирівняли гру.

Дякую команді, що врятували гру. Думаю, коментувати другий тайм не потрібно.

Про що була розмова з вболівальниками після гри? Цілком об’єктивні речі. У вболівальників є питання до гравців, до тренерського штабу. Сподіваюся, що команда почула вболівальників.

Сьогодні знову не зіграв Євгеній Морозко. Ми продовжуємо боротьбу з його травмою. Запальний процес. Він відновлюється. Ми змінили лікування. Сподіваємося, найближчим часом він повернеться всерйоз і надовго.

Кожна гра забиває фізичні і емоційні сили. Але до гри з Шахтарем ми працюємо без вихідних.