У минулому турі Рух-2 на виїзді переміг непереможного на той момент лідера групи – Пробій (3:2). Реал Фарма на старті сезону не радує своїх вболівальників.

Друга ліга, 7-й тур. Група А.

Рух-2 Львів – Реал Фарма Одеса 2 : 0.

1 – 0. Музичук – 35.

2 – 0. Панченко – 50.

У 7-му турі Другої ліги «Рух-2» вдома приймав «Реал Фарму». Перед матчем «жовто-чорні» підтримали свого капітана Назара Русяка, який отримав важку травму у грі з «Пробоєм», та вийшли на поле у спеціальних футболках з побажанням якнайшвидшого одужання.

Перший тайм пройшов за тотальної ігрової переваги «рухівців». Так, перший момент виник, коли Мілан Михальчук зі штрафного пробив повз дальній кут. Згодом двічі небезпечно бив Михайло Дзюнь, але ці епізоди завершились без зміни рахунку. Також два моменти були у Сергія Панченка, але спочатку його удар впритул парирував голкіпер, а потім нападник львів’ян не влучив у ворота. А на 35-ій хвилині «Рух-2» відкрив рахунок у матчі: Максим Музичук на дальній стійці замкнув передачу від Костянтина Кваса. Після цього Панченко пробив головою, але голкіпер впорався з цим ударом.

У другій половині гри ситуація на полі не змінилась. Тоді як Панченко таки реалізував одну зі своїх багатьох нагод, вдало зігравши на добиванні після розіграшу кутового – 2:0. Після цього Назар Касарда бив здалеку – повз ворота. Також здалеку стріляв Михальчук, але голкіпер впорався з цим ударом. Далі Андрій Кітела втік у контратаку та пробивав у дальній кут – м’яч влучив у стійку. З дальньої дистанції пробивав й Назарій Турко, втім воротар спіймав м’яч. Згодом голкіпер здійснив сейв після технічного удару Касарди. Гості на 85-ій хвилині змогли забити після розіграшу стандарту, проте цей гол не зарахували через офсайд. За мить вже Кевін Цюрпалевич-Семочко міг забивати і знову сейв зробив воротар «Реал Фарми».

У підсумку, впевнена перемога «Руху-2» з рахунком 2:0. В наступному турі «жовто-чорні» на виїзді зіграють з об’єднаною командою «Самбір-Нива-2» у суботу, 28 вересня.