Головний тренер “Лівого Берега” Віталій Первак поділився враженнями від матчу з “Олександрією”, у якому його команда поступилася з рахунком 0:2.

“Залишилися негативні враження від матчу, але є перспективи. Безумовно, ключовим епізодом стало вилучення Сухоручка у компенсований до першого тайму час. У другому таймі терпіли, але пропустили після двох кутових. З атакою сьогодні були суттєві проблеми, не могли зачепитися за м’яч.

У двох пропущених м’ячах провина всієї команди. Під час стандартів нам не вистачало Сухоручка. Коли одного футболіста не вистачає, то весь вибудований ланцюжок ламається. У роздягальні заспокоїв хлопців, адже у футболі можна виграти навіть у меншості. Налаштовував на велику кількість боротьби у другому таймі.

Суперник нас нічим не здивував. Розуміли, що “Олександрія” активно пресингуватиме. Все вирішили деталі, індивідуальні помилки. “Олександрія” якісно грала з м’ячем, а нам не вистачало холоднокровності. Ми програли, але нічого страшного не сталося. У наступному турі проти “Динамо” нам не допоможе Сухоручко, але протягом тижневого циклу вирішуватимемо цю проблему”, – сказав Первак.

“Лівий Берег” станом на цю мить посідає 11-те місце в УПЛ. За перші 7 турів команда здобула 6 очок.