Ювентус та Наполі так не змогли визначити найсильнішого, завершивши свій поєдинок у Турині внічию – 0:0.

Це вже третій поспіль безгольовий матч для “б’янконери” у чемпіонаті після попередніх нічиїх із Ромою та Емполі.

Перший тайм ознаменувався активністю Ювентуса, який прагнув скористатися перевагою домашньої арени. Головний тренер туринців Тіаго Мотта зробив ставку на взаємодію між Копмейнерсом та Йилдизом. Проте щільна оборона Наполі щоразу спокійно відбивала спроби господарів вийти на ударну позицію. Як результат – до перерви показник очікуваних голів у Юве становив більш ніж скромні 0,09.

У перерві Мотта зробив неочевидний і певною мірою ризикований крок, випустивши замість Влаховича Веа. Але й це не дало бажаного результату: Наполі так само оборонявся, а Юве, зробивши ставку на володіння м’ячем і зміну напрямків атак, так і не зумів перервати свою безгольову серію.

Голкіпер Ювенутса Мікеле Ді Грегоріо у п’ятому матчі Серії А поспіль зберіг свої ворота “сухими”. Для Наполі це також третя гра без пропущених голів.

2024-25, Чемпіонат Італії

Ювентус – Наполі 0:0

Ювентус: Дi Грегорiо; Бремер; Калюлю; Камбьязо А.; Савона; Коопмейнерс Т.; Локателлі; Маккені (Тюрам-Ульєн, 80); Влахович (Веа, 46); Йилдиз; Гонсалес Н.
Запасні: Перiн; Пiнсольо; Гатті; Даніло; Рухи; Фаджолi; Луїс Д.; Кабал; Аджич; Мбангуля
Попередження: Маккені 33

Наполі: Мерет (Капріле, 36); Буонджорно; Ррахмані Ам.; Олiвера M.; Ді Лоренцо; Мактоміней; Політано (Фолоруншо, 72); Лоботка (Гілмор Б., 87); Кварацхелія (Нерес, 72); Замбо-Ангiсса; Лукаку Р. (Сiмеоне, 72)
Запасні: Контiнi Н.; Жуан Жесус; Марін Ра.; Маццоккi; Спінаццола; Дзербін; Нгонге; Распадорі