Півзахисник “Кривбасу” Хрвоє Іліч відпові на питання прес-служби.

– Хрвоє, і ми, і команда, і вболівальники дуже раді тебе бачити. Які емоції в тебе?

– В першу чергу, я би хотів вибачитись за свою відсутність, але на те були певні причини. Я радий повернутися і хочу допомогти команді стати ще краще.

– Ми знаємо, що в тебе були певні особисті проблеми та побоювання за власну безпеку. Яка ситуація зараз?

– Так, дякувати Богу, вдома вже все добре і я зміг повернутись до Кривого Рогу. Зараз в Україні ніхто не може почуватися в безпеці. Росія щодня продовжує свій терор. Але зараз українському народу потрібна підтримка і моє повернення – це найменше, що я можу зробити. Я вражений вашою сміливістю і я впевнений, що це жахіття скоро закінчиться. Звичайно, перемогою України.

– Які емоції у тебе після повернення? Як пройшли перші тренування та як оціниш свою фізичну форму наразі?

– В мене тільки гарні емоції зараз, я повернувся. Адже хочу грати та тренуватися з командою. Я добре себе почуваю. Наразі моя фізична форма не на сто відсотків, але після тренувань буде ставати все краще і краще, тренування за тренуванням. Я поступово рухаюся, і дуже скоро я буду готовий на всі сто.

– Коли чекати твого повернення на поле в офіційних матчах?

– Важко сказати, але, сподіваюся, дуже скоро. Адже це не мій вибір, а вибір головного тренера і тренерського штабу. Мені треба тренуватися, віддавати всього себе на максимум, щоб повернутися на поле, як можна скоріше.

– Які цілі ставиш перед собою в нашій команді на новий сезон?

– Зараз тільки початок сезону. Ми повинні рухатися від гри до гри, і побачимо, що з цього вийде в майбутньому. Сподіваюсь, все буде добре. Адже у нас справжня родина та єдиний колектив.