Новий головний тренер Роми Іван Юрич, готуючись до матчу з Удінезе, наголосив на потенціалі атакуючого тріо команди.

На його думку, Пауло Дібала, Матіас Суле та Артем Довбик можуть зіграти разом: “Потрібно трохи часу, але я впевнений, що команда здатна показати агресивну гру, як це було у мого Торіно і на початку роботи Де Россі”.

Юрич заявив про чітку позицію керівництва клубу, націленого на оновлення складу: “Вони прагнуть поєднувати досвід і молодість, розвиваючи гравців. Завдання – не лише результати, а й покращення рівня всієї команди. Нашою метою є потрапляння Роми до Ліги чемпіонів. Не на один сезон – на тривалий час”.

Розмірковуючи про найближчий матч з Удінезе, головний тренер Роми зауважив: “Дібала – Суле – Довбик? Вони можуть грати разом. Я бачу Дібалу праворуч, з його вмінням повертатися у захист. Йому не потрібно робити довгі забіги, але він уважний в обороні. Упевнений, що вони зможуть зіграти разом без проблем”.

Рома катастрофічно розпочала нинішній сезон, набравши у чотирьох матчах три очки і не зумівши здобути жодної перемоги. Це і спричинило відставку Даніеле Де Россі з посади головного тренера римської команди.