Обидві команди набрали потужну ходу. Динамо у 5 зіграних матчах УПЛ ще не втрачало очок і перед туром очолювало таблицю. Рух не програвав три тури поспіль та розташувався на шостій сходинці.

УПЛ, 7-й тур.

Динамо Київ – Рух Львів 0 : 0.

Обидві команди сильно почали чемпіонат. Динамо взагалі не втратило жодного очка у 5 матчах, а Рух не програвав останні 3 тури (7 пунктів). У старті киян дивував Себальйос, який разом з дебютним голом проти Ворскли встиг моторошно травмуватись.

Суперники доволі довго “розкачувались” до першої гостроти. На розіграші кутового Шапаренко покотив Бражку, але той безхитрісно пробив у руки Ледвію. Під завісу тайму відбувся обмін моментами. Бущан віддав передачу в ноги Притулі, але сам виправився у двобої з Краснопіром. Динамо двічі створило загрозу з флангів. Замикали Кабаєв (у кіпера) та Ванат (над воротами). Нулі до перерви.

Другий тайм почався зі скасованого гола Руха. Краснопір таки заліз у маленький офсайд. Форвард молодіжної збірної України дуже хотів забити, проте не зміг дотягнутися до подачі Квасниці. Гості продовжували тиснути. Удар Карабіна прийняла стійка, а Бущан ще раз переграв бідового Краснопіра.

Нарешті прокинулось Динамо. Каркас знову в грі – Шапаренко трясе поперечкою! Коли ж Микола цілив під стійку, то м’яч витягнув Ледвій. 0:0 на табло страшенно “брехали” про події на полі. На останніх секундах почалася справжня бійня. Тим не менш, Динамо вперше втрачає очки в чемпіонаті і лише наздоганяє Олександрію. Рух з 11 пунктами виходить на четверту сходинку.