Ілля Забарний вже традиційно отримав місце в основному складі Борнмута на поєдинок проти грізного Ліверпуля. Додамо, що українець зіграв у всіх 4 матчах “вишень” в АПЛ цього сезону.

АПЛ, 5-й тур.

Ліверпуль – Борнмут 3 : 0.

1 – 0. Діас – 26.

2 – 0. Діас – 28.

3 – 0. Нуньєс – 37.

“Ліверпуль”: Келлехер – Трент, Конате, ван Дейк, Робертсон – Гравенберх, Маккаллістер – Салах, Собослай (К. Джонс 61), Діас (Гакпо 72) – Нуньєс (К’єза 72)

“Борнмут”: Кепа – Араухо (Адам Сміт 70), Забарний, Гьойсен, Керкеш – Кук, Крісті (Алекс Скотт 70) – Семеніо (Сіністерра 70), Дж. Клюйверт (Уаттара 46), Таверньє – Еванілсон (Юнал 76)

Попередження: Конате 60 – Крісті 1, Клюйверт 18, Іраола 26 (тренер), Гьойсен 45+3, Кук 87

Забарний вийшов у основі Борнмута, зігравши повний матч на Енфілді. На жаль, команда українця зазнала розгрому ще в першому таймі. На 26-й хвилині Діас вивів Ліверпуль уперед, скориставшись помилкою Кепи на виході (хоча до захисників там теж є претензії, але не до Іллі), а на 28-й він же пробив з лівого краю штрафного після передачі Трента. В обох випадках провини екс-динамівця не було.

А от на 37-й хвилині Нуньєс забив з-під Забарного, розхитавши його на правому куті карного майданчика та ефектно зарядивши під дальню стійку. 3:0! Більше голів мерсисайдці не забивали, хоча могли – декілька разів вони стріляли з мінімальних дистанцій, а К’єза поцілив у стійку. Щоправда, Аліссон теж довелося рятувати, та і каркас заступався за господарів.