У сьомому турі УПЛ Олександрія приймала дебютанта елітного дивізіону “Лівий Берег”. Господарі поля намагалися продовжити свою серію без поразок.

УПЛ, 7-й тур.

Олександрія – Лівий Берег Київ 2 : 0.

1 – 0. Кампос – 53.

2 – 0. Шабанов – 68.

Вил: Сухоручко (Лівий Берег) – 45+1хв друга жовта картка.

Олександрія в минулому турі не змогла забити Оболоні і пропустила Динамо на першу сходинку таблиці. В гості до команди Ротаня приїхала ще одна “кусюча” команда – Лівий Берег, який з перших матчів на рівні УПЛ дає бій кожному.

Перший тайм склався рівно так, як очікувалось. Лівий Берег взяв приклад з Оболоні і збудував перед воротами Механіва редути у два, а то й три ряди. Підопічні Віталія Первака до перерви завдали всього одного удару, жодного у площину. Втім, і Олександрія не вражала зливою моментів. Уваги вартий лише вибух Безери, який прибрав захисника, але програв ближній бій Механіву.

Під завісу тайму стратегія Лівого Берега зазнала серйозного удару. Нападник Сухоручко за 3 хвилини примудрився заробити дві жовті, збиваючи суперників на чужій половині і в центрі поля!

Після відпочинку Олександрії вистачило 8 хвилин, щоб скористатися чисельною перевагою. Перший гол створив Микита Кравченко. Вихованець Динамо розіграв кутовий, геніальним фінтом прибрав Астахова та навісив на голову Кампосу. Це перший гол в кар’єрі 28-річного португальця.

Незабаром Олександрія подвоїла перевагу. Проблемою Лівого Берега чомусь стали стандарти, на яких меншість не така критична. Ще один екс-динамівець, Шабанов, “шпагою” замкнув подачу з кутового – 2:0.

Команда Ротаня набирає 16 очок і принаймні до матчу Динамо стає лідером таблиці. Лівий Берег з 6 пунктами не може відірватись від зони перехідних матчів.