Головний тренер “Атлетіко” Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над “Лейпцигом” (2:1) в матчі 1-го туру загального етапу ліги чемпіонів.

“Ми контролювали 80 відсотків гри. Ми не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол. Вони дуже добре контратакували, але з цього моменту ми зупинили їх. Ми більше грали на їхній половині поля, виграли кілька кутових і мали 4 відмінні гольові моменти, але гол так і не був забитий. Зрештою, це було хороше повернення Хуліана Альвареса у півзахисті та хороша контратака Льоренте та Грізманна, які дозволили нам зрівняти рахунок.

Гравець матчу Грізманн? Він нам потрібний таким. З того часу, як я прийшов сюди, він завжди був гравцем, який може зробити різницю для нас, і коли він грає добре, відбуваються різні речі.

Ми розпочали гру з Грізманном ліворуч і Корреа праворуч із Хуліаном Альваресом; кожен на своїй природній позиції, щоб атакувати на зовнішній стороні і створити ромб з Родріго Рікельме та Коке. По ходу гри ми перейшли на 5–3–2 з Грізманном трохи більше інсайдом, а Корреа трохи більше праворуч як нападник. Мені це сподобалося. Ми мали ситуації, коли могли створити небезпеку.

Заміни? Вихід Конора Галлахера, Ліно, Серлота та Моліни надав нам нових сил на останніх етапах, і ми продовжували створювати моменти. Потім, слава богу, наприкінці забив гол Хосе Маріо Хіменес, який він заслужив, провівши чудову гру.

“Лейпциг” дуже добре контратакував, але ми дуже добре контролювали їхні атаки. Ми намагалися атакувати у різний спосіб. Ми мали три чи чотири шанси забити, але ми цього не зробили. Зрештою, чудовий гол Хіменеса приніс нам перемогу. Уся команда виконала хорошу роботу, і ті, хто вийшов з лави запасних, зіграли дуже добре”, – цитує спеціаліста УЕФА.