Вчорашній дебют “Жирони” у Лізі чемпіонів був близький до справжнього сенсаційного результату, проте автогол від Пауло Гассаніги приніс “ПСЖ” важливу перемогу та перші три очки.

На післяматчевій пресконференції тренер каталонців Мічел зазначив, що його підопічні добре провели першу половину зустрічі і не хотів надавати значення помилці голкіпера, нагадавши, що аргентинець і раніше рятував команду від пропущених м’ячів.

“Ми створили гарний імідж на клубному рівні та на полі. Ми – скромний клуб, і ми хотіли насолоджуватися цим моментом. Для нас добре, що ми продовжуємо рости. ПСЖ був кращим на полі, тому гол міг бути забитий раніше. Наш перший досвід у Лізі чемпіонів… У першій дії було видно, що ми нервували, але по ходу гри ми покращилися. Ми добре провели перший тайм, але в другому вони нас притиснули, і ми занадто багато оборонялися. Ми можемо віддати пас кожному, помилки існують у футболі, і ми повинні жити з ними. Ми повинні бути скромними, і всі гравці викладалися на повну. У роздягальні всі почуваються розбитими. У нас була довга гра, Гассаніга зробив два або три хороших сейви, але ми повинні пишатися тим, що ми зробили і як ми це зробили. Ми працювали і зростали протягом трьох років. Нам далеко до “Барси” та “ПСЖ”, але сьогодні ми добре змагалися. Ми робили все добре протягом тривалого часу, і саме тому я хочу, щоб нові гравці вчилися у ветеранів, які пройшли шлях у другому дивізіоні. Команду не побудуєш за одну ніч”, – цитує Мічела Marca.

Додамо, що наступний поєдинок у Лізі чемпіонів “Жирона” проведе 2 жовтня вдома проти “Феєнорда”.