У матчі 1-го туру Ліги чемпіонів Зальцбург на виїзді поступився празькій Спарті (0:3).

Спарта з перших хвилин кинулась до воріт суперника й одразу ж досягла успіху. Гараслін промчав лівим флангом, увірвався у штрафний і з гострого кута пробив – голкіпер відбив перед собою, але першим на добивання був Кайрінен.

На 15-й хвилині Олатунджі ледь не подвоїв перевагу чехів: головою замикаючи навіс з правого флангу він пробив впритирку зі стійкою. За мить Зальцбург зрівняв, однак гол Єо не зарахували через офсайд.

Спарта при першій ліпшій можливості летіла в атаку, але встигала повертатись і глибоко сідати у захист. В середині тайму Гараслін стріляв по центру – точно в руки голкіперу. Згодом він з вигідної позиції пробив повз ворота.

Зальцбург мав шанс зрівняти, однак м’яч після спроби Єо метрів з п’ятнадцяти пройшов у сантиметрах від дальної стійки. Натомість вдруге забила Спарта: Олатунджі отримав закидання за спини захисників у воротарський на правий фланг і вирішив пробити – сфера влетіла під ліву стійку. Вже у доданий час австрійці заробили небезпечний штрафний, але Кларк пробив геть невдало.

По перерві Спарта забила втретє. Олатунджі відібрав м’яч в захисника, віддав на Лачі, той ефектно прибрав одразу двох оборонців і пробив повз голкіпера. В середині тайму Бірманчевіч втік до воріт Зальцбурга і потужно пробив у ближній кут – голкіпер перевів на кутовий. Зрештою, все завершилась розгромною перемогою чехів – 3:0.