У другому матчі на ЧС-2024 з футзалу збірна України зустрілася зі збірною Анголою. У першому турі обидві команди програли. Україна з рахунком 1:7 поступилася Аргентині, а Ангола програла 4:6 Афганістану.

ЧС-2024 з футзалу, груповий етап. 2-й тур.

Ангола – Україна 2 : 7.

0 – 1. Жук – 7-пен.

0 – 2. Корсун – 13.

0 – 3. Корсун – 16.

1 – 3. Елбер – 17.

1 – 4. Мельник – 26.

1 – 5. Зварич – 28.

1 – 6. Чернявський – 32.

2 – 6. Веду – 39.

2 – 7. Швед – 39.

Підопічні Олександра Косенка сьогодні в матчі другого туру групового турніру ЧС-2024 з футболу зустрічалися зі збірною Анголи. Нагадаємо, що у неділю українці поступилися Аргентині 1:7, а Ангола програла Афганістану – 4:6.

У матчі першого туру наша збірна провалила другий тайм і сьогодні від українців очікували лише перемогу. Україна та Ангола збірні різного класу, але цю перевагу треба демонструвати під час гри. Ангола хоч і програла Афганістану, але аже 29 разів пробили у площину воріт. Головним талантом ангольської збірної вважається 24-річний Елбер, який перший тур пропускав через дискваліфікацію. З такими гравцями треба завжди грати максимально уважно.

Українці зі старту зустрічі прогнозовано почали активно пресингувати суперників і намагалися якомога швидше відкрити рахунок. Шикарну можливість забити втратив Євгеній Жук, який з декількох метрів пробив прямо в голкіпера. Високий пресинг створював суттєві проблеми футболістам збірної Анголи, але довести свої атаки до логічного завершення тривалий час нашим хлопцям не вдавалося.

На сьомій хвилині Паоло збив Жука і арбітр призначив пенальті. З пенальті Євгеній Жук не схибив – 0:1. З гри не змогли забити, але стандарт допоміг. Дуже багато виручав збірну Анголи Гоміту. Проте, врятувати після удару Корсуна він не зміг – 0:2. Клас є клас… Через декілька хвилин Ігор Корсун після шикарної передачі Фаренюка довів рахунок до розгромного – 0:3.
ЧС-2024 з футзалу. Ангола – Україна 2:7. Не залишили шансів африканцям – изображение 1

На жаль, втримати свої ворота “сухими” наші хлопці не змогли. У верхній кут пробив Елбер – 1:3. Навіть попри пропущений м’яч це був хороший перший тайм.

Відразу після перерви африканці кинулися забивати, адже розуміли що немає куди відступати. Таким чином, у підопічних Косенка з’являлося більше вільних зон. У захисті українці грали не надто надійно і проти більш іменитого суперника у нас можуть бути суттєві проблеми. На 26-й хвилині Андрій Мельник потужним ударом зі штрафного не залишив шансів голкіперу – 1:4. Наші хлопці не збиралися зупинятися на досягнутому і забили ще. У порожній кут після передачі Абакшина забив Зварич – 1:5. Через чотири хвилин Ігор Чернявський переправив м’яч у ворота Гоміту – 1:6. Те що треба було! Наприкінці зустрічі розслабилися і пропустили ще раз – 2:6. Проте, останній гол у матчі був за нами. М’яч у свій актив записав Швед – 2:7.

У підсумку, розгромна перемога України!