Колишній півзахисник львівських Карпат Михайло Кополовець висловився щодо Шахтаря напередодні матчу першого туру Ліги чемпіонів, у якому донеччани зіграють з Болоньєю.

У середу, 18 вересня, Шахтар стартує у новому сезоні Ліги чемпіонів 2024/25 поєдинком з Болоньєю. Матч між італійським та українським клубами розпочнеться о 19:45 за Києвом.

Напередодні поєдинку експівзахисник львівських Карпат (2007-2015) Михайло Кополовець висловився щодо суперників команди Маріно Пушича.

«Прикро, що Болонья не зберегла той амбітний склад, з яким в минулому сезоні всі рахувалися в Серії А.

Звичайно, Шахтар в курсі цих пертурбацій й постарається одержати вагомі дивіденди. Наразі оновленому складу Болоньї ще бракує зіграності та й новий керманич Вінченцо Італьяно, який раніше очолював Фіорентину, дотримувався іншого стилю, ніж «містяни».

Водночас Кополовець зізнався, що вражений тим, наскільки Шахтар невдало стартував у чемпіонаті України.

«Шахтар також не зовсім вдало розпочав сезон. Навіть й не згадаю, коли ще донеччани на старті зазнавали двох поразок на всеукраїнській арені.

Тому обидві команди намагатимуться реабілітуватися в Лізі чемпіонів й це підігріває інтерес до протистояння. В Болоньї Шахтарю головне не програти. Бо в наступному турі суперник більш кваліфікований – Аталанта», – сказав Кополовець виданню sport.ua.

Шахтар наразі займає сьому сходинку в чемпіонаті України, набравши за п’ять зіграних турів дев’ять залікових балів.

Водночас Болонья після чотирьох турів Серії А має три залікові бали й лишається без жодної перемоги, посідаючи 17 місце турнірної таблиці.