Підопічні Олександра Косенка невдало стартували на ЧС-2024 в Узбекистані – 1:7 програли Аргентині. У протистоянні з Анголою ніхто не зрозуміє, якщо українці не виграють. Бажано перемагати впевнено.

Ангола – Україна

Чемпіонат світу. Група С. Другий тур

18.09.2024. 15:30

Трансляція – Суспільне спорт

Збірна України з футзалу

Українці дуже невдало стартували на ЧС-2024. Підопічні Олександра Косенка поступилися збірній Аргентини – 1:7. Наші хлопці провалили другу половину зустрічі. Занадто багато помилялися українці, а такий іменитий суперник не міг не скористатися своїми можливості. У першій половині зустрічі “синьо-жовті” грали агресивно, створювали моменти, але довести більшість атак до логічного завершення не вдавалося. Підопічні Косенка навіть вели у рахунку, але за 20-ть секунд пропустили двічі. Здається, саме невдала кінцівка першої половини зустрічі зламала весь план на гру нашої команди. Також варто звернути увагу на помилки голкіпера Олександра Сухова, який “привіз” два голи у свої ворота. Можливо, тренерському штабу варто випустити досвідченого Ципуна. Останні десять хвилин україні грали з п’ятим польовим, але забити не змогли, а навпаки зе більше пропустили.

Наша збірна може застати зненацька суперника своїми неочевидними рішеннями і це виходило на початку зустрічі. На жаль, в матчі з аргентинцями не змогли проявити себе, але далі набагато більш слабкі суперники. З другого місця точно маємо виходити з групи.

Збірна Анголи з футзалу

Ця збірна вдруге поспіль зіграє на світовій першості. На попередньому Чемпіонаті світу Ангола не набрала жодного залікового пункту. У світовому рейтингу Ангола посідає 47 місце. Цього року найближчий суперник збірної України дійшов до фіналу Кубку Африки. Нав’язати боротьби Марроко вони не змогли – 1:5. Серед спарингів варто відзначити протистояння з збірною Португалії, але шансів проти іменитого суперника не було – 1:5.

Ангола теж невдало стартувала на ЧС-2024. У першому турі представники Африки поступилися Афганістану – 4:6.Дублем відзначився Адеріто. Великі проблеми у цієї збірної у захисті. До того ж, індивідуальна майстерність залишає бажати кращого. Також у функціональному плані футболістів збірної Анголи не вистачає на всю гру.
Особисті зустрічі

Раніше збірні України та Анголи між собою не зустірчалися. Для нашої збірної це буде дебютна гра проти фіналіста Кубка Африки 2024.

Останні матчі команд

Україна

15.09. Україна – Аргентина 1:7

31.08. Україна – Лівія 2:2 (тов)

25.08. Португалія – Україна 3:6 (тов)
23.08. Куба – Україна 0:7 (тов)
22.08. Коста-Рика – Україна 0:4 (тов)

Ангола

15.09. Афганістан – Ангола 6:4

17.08. Ангола – Португалія 1:5

15.08. Ангола – Узбекистан 1:2

21.04. Ангола – Марроко 1:5

19.04. Ангола – Єгипет 7:3