У завтрашньому матчі Ліги чемпіонів Шахтар виграє у Болоньї з різницею у два очки. Такий прогноз дає легенда донецького клубу Сергій Ященко.

“У стратегічному аспекті дуже добре, що “гірники” перед іспитом в Італії розтрощили в УПЛ Карпати, скориставшись тактичними прорахунками суперника. Ця перемога додасть упевненості Шахтарю, особливо в атаці. Звичайно, Болонья, на відміну від Карпат, візьме на озброєння більш прагматичний футбол, і в донеччан не буде такого оперативного простору для пошуку найкоротшого шляху до воріт, як із львів’янами”, – малює Ященко майбутні складнощі українського клубу в інтерв’ю Sport.ua.

При цьому, він не схильний переоцінювати суперника і бачить у нього очевидні слабкості, роблячи сміливий прогноз:

“Болонья невдало виступає в Серії А, перебуваючи серед аутсайдерів. Це також негативно позначиться на їхніх діях завтра, хоча в їхньому складі вистачає іменитих футболістів, які можуть згуртуватися. Тим більше, за підтримки рідних стін. І все ж, більший міжнародний досвід, збалансований склад, коли в строю всі провідні виконавці – все це повинно допомогти Шахтарю взяти гору з перевагою у два м’ячі”.