Головний тренер ЛНЗ Андрес Карраско підбив підсумок матчу 6-го туру УПЛ з “Колосом” (1:1).

– Ми не розпочали так, як хотіли. Ми хотіли рухати м’яч набагато швидше. Гравці також мали бути інтенсивнішими на початку гри. А потім ми ще пропустили ранній гол і це показує, що ми не були належним чином сконцентровані. Якщо ти пропускаєш так рано, то відчуваєш тривогу.

Також була травма Саліху, і ми мали робити ранні заміни, і тому все, що ми планували, не працювало так, як ми хотіли.

Потім ми мали моменти. Ми розуміли, що програємо і маємо забивати, маємо грати на м’ячі. Це було те, із чого ми хотіли починати.

Коли розпочався 2-й тайм, ми трохи адаптувалися, перешикувалися. Ми мали ухвалити рішення. Якщо ти не хочеш пропустити 2-й м’яч, ти маєш грати з належною концентрацією.

Ми просто дозволяли супернику створювати моменти. У нас теж були моменти, ми двічі влучили в перекладину. Після цього ми могли як виграти, і програти.

Нічия, на вашу думку, справедливий результат? Для вас це втрата очок?

– Враховуючи склад нашого опонента, ми мали вигравати цю гру і ми не можемо бути задоволені цим результатом.

Але з іншого боку, якщо ти пропускаєш у дебюті, втрачаєш одного гравця і маєш робити заміну – тоді ми можемо бути наполовину задоволеними цим результатом, бо вони також могли виграти.

Чи відомо вже про пошкодження Саліху?

– Ми маємо дочекатися результатів медогляду. У нього щось із ахіллом. Ми не знаємо, чи там є перелом, але він скаржився на нього.

Наскільки зараз складно грати гру без травмованих гравців?

– Це та ситуація, коли гравці з лави запасних мають робити крок уперед і показувати, що вони готові грати. Якщо вони демонстрували невдоволення тим, що не грають, то зараз вони мають шанс показати себе.