ФК ЮКСА зміцнив своє лідерство в групі “Б” Першої ліги, без проблем розправившись на своєму полі з Діназом після голів Гонсалеса, Гехейро, Гонсалвеша і дубля Казакова.

Перша ліга. Група Б. Сьомий тур

ЮКСА – “Діназ” 5:0

Голи: Рамон (1), Казаков (7, 31), Венді (24), Матеус (90+3)

ЮКСА у минулому турі не залишила шансів “Кременю” – 5:0. Перемога дозволила підопічним Чирикала наблизитися впритул до лідера групи. Команда з Вишгорода перебуває на передостанньому місці турнірної таблиці. Під керівництвом Рябоконя “Діназ” ще не перемагав. За гостей сьогодні дебютував 38-річний голкіпер Олександр Бандура.

Початок зустрічі шокував гостей. На 55-й секунді Рамон скористався помилкою у захисті і реалізував вихід один на один – 1:0. Легіонер ЮКСА продовжує свою гольову серію. На сьомій хвилині після поадчі з флангу Казаков ударом головою збільшив перевагу господарів. Ще до перерви рахунок став розгромним. Підопічні Чирикала встигли відзначитися ще двічі. Дубль у свій актив записав Казаков, а також забив Венді – 4:0. Такого розгрому мало хто очікував.

Другий тайм вже перетворився на формальність. Крапку у матчі у компенсований час поставив Матеус – 5:0. У підсумку, розгромна перемога хрестоносців. ЮКСА до матчу “Полтави” виходить на перше місце.