Торіно поступився Ромі (0:3) в рамках 38-го туру Серії А.

Єдине завдання, яке було у Торіно, – гідно завершити сезон на очах у власних уболівальників. Рома могла гарантувати собі участь в Лізі Європи наступного сезону, але варто було не забувати про фінал Ліги конференцій. Через п’ять днів римляни матимуть шанс здобути перший трофей за останні 14 років.

Зрештою, Жозе Моурінью дав відпочити кільком лідерам, але не можна назвати склад Роми відверто резервним. Кілька зірок все ж вийшли у старті. Зокрема, Таммі Абарахам. Саме англієць і зробив результат. Спочатку форвард декласував оборону туринців, накрутивши кількох суперників і відправивши м’яч у сітку. Незадовго до перерви Абрахам заробив пенальті, який сам же реалізував.

По перерві гра була навіть жвавішою. Команди цікаво атакували, але з реалізацією були проблеми. Знову забити вдалося лише з пенальті. Знову порушили правила туринці – Бонджорно не зміг легально зупинити Дзаньйоло. Пеллегріні не дав Абрахаму можливості оформити хет-трик. Капітан не схибив і встановив остаточний рахунок – 3:0 на користь гостей.

Завдяки цій перемозі Рома набрала 63 очки і бодай тимчасово піднялася на п’яте місце в турнірній таблиці Серії А. “Джалороссі” вже гарантували собі участь в Лізі Європи. Це погані новини для Аталанти, яка провалила сезон і тепер може сподіватися хіба на потрапляння у Лігу конференцій. Торіно поки залишається 10-м.