В останньому матчі футбольного уікенду в Українській Прем’єр-лізі був очевидний фаворит та аутсайдер. Житомирське “Полісся” приймало у себе вдома рівненський “Верес”.

УПЛ, 6-й тур.

Полісся Житомир – Верес Рівне 2 : 1.

0 – 1. Гайдучик – 6.

1 – 1. Гуцуляк – 51.

2 – 1. Назаренко – 59-пен.

Полісся вийшло в статусі фаворита на матч із Вересом, однак вже на 6-й хвилині рівняни показали, що їх не варто списувати з рахунків. Шарай навісив з лівого флангу до штрафного, а Гайдучик головою підрізав м’яч, який дугою залетів під дальню стійку – 0:1!

І це був не кінець. Степанюк досить кволо пробив з меж штрафного, а Гайдучик міг оформити дубль, якби не вимкнувся з моменту. Класний момент мав Яго Сікейра, але його удар з метрів 17 відбив Волинець. Верес гостріше виглядав у контратаках, але перший тайм більше голів не подарував.

На старті другого тайму Полісся відігралось. Крушинський віддав на лівому фланзі Назаренку під забігання, а той навісив на дальню стійку, яку легко замкнув Гуцуляк. Була підозра на офсайд Луїфера, але гол зарахували. А на 57-й хвилині Полісся заробило пенальті – Протасевич ненавмисно зупинив м’яч рукою в штрафному. Назаренко реалізував 11-метровий, забивши вже шостий гол у цьому сезоні.

Житомиряни могли збільшити відрив, але удар Михайліченка в дев’ятку в ефектному стрибку потягнув Кожухар. Верес відповів гострим ударом Гайдучика, але трохи забракло точності. Полісся мало ще кілька нагод: спочатку Крушинський протягнув м’яч з центра поля, але пробив поруч зі стійкою, а потім Назаренко не зміг підлаштуватись після навісу Лєднєва зі штрафного. Кінцівка гри пройшла майже без моментів, тож Полісся святкувало вольову перемогу.

Таким чином, житомиряни набрали 13 очок та зрівнялось з Олександрією на вершині. Верес з 4 пунктами залишився тринадцятим.