Нива у минулому турі зазнала розгромної гостьової поразки від Прикарпаття. Підопічні Олександра Чижевського з Агробізнесу з початку чемпіонату очок не втрачали і впевнено лідирують у групі, випереджаючи своїх переслідувачів на чотири очки.

Перша ліга, 7-й тур.

Нива Тернопіль – Агробізнес Волочиськ 2 : 3.

1 – 0. Галадей – 56.

1 – 1. Кузьмін – 61.

2 – 1. Козак – 69.

2 – 2. Войтіховський – 83.

2 – 3. Толочко – 89.

Лідер групи приїхав у гості до Тернополя. “Агробізнес” дуже несподівано всі свої п’ять матчів виграв. “Нива” у минулому турі розгромно поступилася “Прикарпаттю” і після цього туру керівництво клубу вирішило припинити співпрацю з головним тренером Калиниченком. Керував грою команди сьогодні Руслан Уманець.

На жаль, перша половина зустрічі не порадувала вболівальників великою кількістю моментів. Боротьби вистачало, а ось конструктиву у заключній третині поля було мало. “Агробізнес” завжди насамперед намагається надійно грати у захисті, а ось господарі мали б грати більш активно. Перший тайм завершився без голів. Якщо ви пропустили першу половину зустрічі, то ви нічого не втратили.

На 56-й хвилині господарі відкрили рахунок. Кухарук подав з кутового, а Галадей головою пробив у дальній кут – 1:0. Дуже швидко підопічні Чижевського зрівняли рахунок. Після передачі Войтіховського відзначився Кузьмин – 1:1. На 69-й хвилині Козак з меж штрафної пробив у кут і вдруге вивів “Ниву” вперед – 2:1. Після перерви футбол набагато цікавіший.

Наприкінці зустрічі справжній шедевр вдався Войтіховському. Нападник гостей шикарним ударом у дев’ятку зрівняв рахунок – 2:2. Підвів господарів Давидов, який отримав другу жовту. “Агробізнес” дуже швидко реалізував чисельну більшість. Перемогу гостям приніс Роман Толочко – 2:3. Шоста поспіль перемога лідера групи.