Після перерви на матчі збірних рідна УПЛ повернулася і в одному з матчів 6-го туру “Лівий Берег” приймав “Кривбас”.

УПЛ, 6-й тур.

Лівий Берег Київ – Кривбас Кривий Ріг 0 : 1.

0 – 1. Задерака – 81.

Гра розпочалась з великої кількості боротьби – ні Лівий Берег, ні Кривбас не мали наміру поступатись одне одному. Підопічні Вернидуба все ж здобули перевагу у володінні м’ячем, однак проблема була у створенні моментів.

Команди обмінялись неточними ударами Жана По та Синиці. Ще одну нагоду По створив для Соси, але той пробив повз дальній кут. Цей момент був найгострішим у першому таймі – жодного удару в площину воріт. Другий тайм особливих змін не привніс – Кривбас на класі більше контролював гру, але до небезпеки біля воріт Механіва було далеко.

На 74-й хвилині стався перший (!) удар у площину воріт. Це Понєдєльнік, який вийшов на заміну, пробив з-за меж штрафного – прямо у воротаря. А на 81-й хвилині Кривбас повів у рахунку. Блискавична контратака криворіжців, Задерака отримав довгу передачу від Кузика та ударом в дотик пробив повз Механіва – 0:1! Цей гол так і залишився єдиним у зустрічі.

Таким чином, Кривбас набрав 10 очок та піднявся на 5 місце в турнірній таблиці, а Лівий Берег з 6 пунктами залишився десятим.