Захисник Динамо Костянтин Вівчаренко став автором гольової передачі у середині другого тайму, дозволивши Віталію Буяльському відкрити рахунок у поєдинку 6-го туру проти луганської Зорі.

– Цей поєдинок для динамівців був дуже важким. Чому так склалося?

– Після матчів національних та молодіжних збірних завжди важко грати. Дорога займає багато часу і хлопці повертаються до команди втомленими. Гравці національної збірної повернулися до їхньої Чехії, а гравці молодіжної збірної прилетіли з Північної Ірландії. Потрібно було ментально перейти на клубні справи.

– На твій погляд, гравці національної збірної України були в поганому психологічному стані після двох поразок поспіль?

– Хлопці професіонали, і тільки вони можуть відповісти на ваше запитання. Думаю, що вони мають вчасно забути ті негативні результати та підходити до матчу чемпіонату у нормальному стані.

– На 67-й хвилині тобі вдався суперпрохід лівим флангом. У голі Буяльського кого більше заслуги – його чи більшість належить тобі?

– Я б сказав, що це суто командний гол.

– Вже в середу ви приймаєте Ворсклу. Це важкий календар?

– Непростий, треба відновитися та добре підготуватися на гру з полтавцями.

– Вже 25 вересня ви граєте стартовий поєдинок Ліги Європи проти Лаціо. Що ти знаєш про цей італійський клуб?

– Пам’ятаю, що кілька років тому Динамо вже грало з Лаціо у Лізі Європи. Римський клуб входить до найсильніших у своїй країні. Більше про цю команду можу сказати вже після закінчення нашої зустрічі.