Захисник криворізького “Кривбасу” Рафаель Бандейра поділився думками щодо прийдешнього виїзного матчу 6 туру УПЛ проти “Лівого Берега”.

– Як проходить підготовка до прийдешнього матчу проти “Лівого Берега”?

– У нас було чотири дні вихідних, після чого ми поновили наші тренування. Підготовка проходить чудово, адже команда в бойовому настрої та налаштована на гру серйозно. Вважаю, ми готові до прийдешнього матчу.

– Охарактеризуй, будь ласка, майбутнього суперника…

– “Лівий Берег” – дуже гарна команда. Там грають наші ексодноклубники. Хлопці показують чудовий футбол, тож ми повинні бути сфокусованими на своїй грі.

– Як ти вже зазначив, в цій команді виступають екс-гравці “Кривбасу”. Це Банада, Семенов, Приходько. З якими емоціями очікуєте на це протистояння?

– Я радий за них, адже там вони мають можливість більше грати та показувати себе. Клім Приходько забив гол минулого матчу. Я щиро радий за нього і, сподіваюсь, що він буде зростати і забивати ще більше голів, але не в матчах з “Кривбасом”.

– Чи вдалось в цілому перезавантажитись, чи скучили за матчами УПЛ?

– Так, звичайно. Адже після такого активного місяця, важких переїздів, ми отримали неймовірний досвід, але зараз нам треба повністю сконцентруватись на нашому чемпіонаті, тому ми на шляху до цієї мети.

– “Кривбас” вже грав на стадіоні “Лівий Берег” в минулому сезоні. Перемагав тут “Зорю”, “Металіст 1925”. Переможна аура для “Кривбасу” тут залишилась, як вважаєш?

– Так, тоді я не грав, але знаю, що “Кривбас” зіграв чудово і здобув дві перемоги. Тому, звісно, ми повинні скористатись цією переможною аурою.

– Прийдешній матч – вже шостий для нас в чемпіонаті. Оціни важливість гри з точки зору турнірного становища?

– Всі ігри однакові важливі для нас. Тому ми повинні боротися за максимум очок кожного матчу, від гри до гри. Тож, цей наступний поєдинок для нас наразі найважливіший, і так з кожним наступним опонентом. Потім буде важливий матч проти “Ворскли”, потім інший суперник і наступне важливе протистояння.