Сьогодні, 14 вересня, у результаті обміну полоненими додому повернувся фанат “Динамо” Дмитро (позивний “Тєлєк”). Про це повідомляє телеграм-канал ультрас “Динамо”.

“Вітаємо всіх рідних та близьких Героя. Чекаємо на повернення додому всіх інших полонених, в тому числі і представників нашого руху”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 вересня, Україні вдалося повернути 103 українських бійців з російського полону: 82 рядових та сержантів і 21 офіцера. Серед звільнених були захисники Київщини, Донеччини, Маріуполя, “Азовсталі”, Луганщини, Запоріжжя та Харківщини. Також були звільнені воїни ЗСУ, Національної гвардії України, прикордонники та поліцейські.

До речі, вчора, 13 вересня, з російського полону в Україну повернулися 49 цивільних та військовослужбовців. Серед звільнених були воїни Збройних сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також цивільні особи.

Також вчора вперше за більш ніж рік з російської неволі повернулися бійці “Азову”. Однак наразі понад 900 “азовців” перебувають в полоні російської федерації.