Головний тренер “Чорноморця” Олександр Бабич в коментарі “УПЛ ТБ” оцінив гру 6-го туру чемпіонату України з “Інгульцем”.

– Дуже приємно перемагати на останніх хвилинах. І втричі, мабуть, приємніше, коли забиває свій хлопець – молодий, якому ми довіряємо. Вийшов сьогодні і зіграв дуже нестандартно. Забили гол, значить, заслуговуємо. Хоча дуже важка гра була, більш нічийна. Моменти були і в “Інгульця”, і в нас. Але я вважаю, що сьогодні ми більше були налаштовані на атаку, насамперед у 2-му таймі, коли почали більше грати вперед, коли ми освіжили практично всю лінію атаки, випустивши 4 свіжих гравців. В принципі, це спрацювало.

Я не дивився статистику, але ми дивилися матчі, які “Інгулець” проводив, і ми бачили, що команда дуже добре, організовано захищається. Так, може трошки не вистачає якості в атаці, як і у нас, але вони робили нерви “Кривбасу”. Програли “Руху”, досить швидко пропустивши, але якщо ти швидко не забиваєш гол, то ми бачимо, що команда доволі непогано відпрацьовує в захисті.

Ми, так само, мабуть, як і “Інгулець”, пів ночі просиділи під тривогами, і було видно, що трошки хлопці не виспалися. Але це нам ніяк не може говорити, що тяжко. Це тільки заслуга “Інгульця”, що вони не давали нам грати в більш атакувальний футбол. Ми дуже багато в перші 20 хвилин припускалися простих помилок, після яких нас “Інгулець” ловив на контратаках. Нервозність позначилася. Після перерви ми зробили заміну, вийшов Габелок. В принципі, ті хлопці, які вийшли на заміну, посилили гру. І потім ще група вийшла, які додали якраз в агресії попереду, в агресії в атаці.