У 6-му турі чемпіонату України Динамо на виїзді зіграє з Зорею.

Матч між Зорею та Динамо має розпочатись о 15:30 за київським часом. Попри виїзний для киян статус поєдинку, гра відбудеться у столиці на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського. Головним арбітром матчу буде Роман Блавацький, а за VAR відповідатиме Дмитро Панчишин.

Де дивитися поєдинок Зоря – Динамо? Трансляція буде доступною у прямій трансляції на каналі UPL.TV. Він доступний на ОТТ-платформах та в кабельних мережах Київстар ТВ, Воля ТВ, Setanta Sports, sweet.tv, Omega TV, Vodafone TV.

Цікаво, що Микола Шапаренко залишився у запасі, а Денис Попов взагалі не потрапив у заявку. Як наслідок, допомагати Крістіану Біловару у центрі захисту буде Володимир Бражко (попри наявність у запасі колумбійського новачка Браяна Себальйоса).

Стартові склади

“Зоря”: Турбаєвський, Джордан, Башич, Тронтель, Вантух, Дришлюк, Хахльов, Мічін, Антюх, Кирюханцев, Будківський. Запасні: Сапутін, Мацапура, Ескінья, Нваезе, Кораблін, Вакула, Жуніор Рейс. Ндур.

“Динамо”: Бущан, Тимчик, Біловар, Бражко, Вівчаренко, Михайленко, Піхальонок, Ярмоленко, Буяльський, Кабаєв, Ванат. Запасні: Нещерет, Моргун, Волошин, Шапаренко, Рубчинський, Андрієвський, Караваєв, Малиш, Себальйос, Дубінчак, Брагару.