В Одесі у матчі шостого туру УПЛ місцевий “Чорноморець” приймав “Інгулець”. Обидві команди мали по три залікові пункти, тому важливість результату складно переоцінити.

УПЛ, 6-й тур.

Чорноморець Одеса – Інгулець Петрове 1 : 0.

1 – 0. Пшеничнюк – 90+4.

Вил: Мельничук (Інгулець) – 90+3 друга жовта картка.

Чорноморець до початку туру мав всього одну перемогу в активі при чотирьох поразках, а Інгулець не виграв жодного разу. Як наслідок, обидві команди опинились серед четвірки аутсайдерів УПЛ. Звісно ж, у таких умовах нічия нікого не влаштовувала.

“Моряки” мають сильний склад, а “козаки” могли похизуватись хорошою організацією гри. Це дозволяло сподіватись на веселий матч. Втім, наші очікування залишились нашими проблемами – у перші 68 хвилин команди створили аж один реальний момент.

Його в середині першого тайму запоров Попов, який скористався грубою помилкою та вийшов віч-на-віч. Кирило спробував перекинути Паламарчука, однак голкіпер Інгульця врятував гостей! Другий момент стався на 69-й хвилині й теж належав Чорноморцю – це Хобленко замикав простріл у центр штрафного. Удар у Олексія не вдався.

Петровці ледь не покарали суперника за марнотратство. На 84-й хвилині Кисленко пробивав головою після навісу з кутового, однак м’яч пройшов повз дальню стійку. Одесити миттєво відповіли атакою з прострілом під удар Нету, але Паламарчук врятував – а лайнсмен ще й офсайд помітив. Взагалі, наприкінці зустрічі більше перемогти бажали “моряки” – Інгульцю було так важко, що Мельничук отримав дві жовті за хвилину, причому обидві прилетіли за фоли.

За це бажання Чорноморець був винагороджений на останніх секундах. Господарі заробили кутовий, при якому гості ніби-то відбилися – втім, у штрафному м’яч відскочив до Пшеничнюка. А той ударом у падінні через себе поцілив під ближню стійку. 1:0! Даний гол виявився переможним.

Інгулець залишився у зоні перехідних матчів, маючи 3 очки в активі. Чорноморец же з 6 заліковими балами піднявся на одинадцяту позицію.