Президент “біло-синіх” Ігор Суркіс подякував Резо Чохонелідзе за багаторічну роботу на благо Динамо.

“Вельмишановний Резо! Ви присвятили усе своє життя футболу, спочатку як професійний гравець, а згодом – у ролі футбольного функціонера та топ-менеджера. Протягом багатьох років Ви вірою й правдою служили київському Динамо, присвячуючи свій час, енергію та знання функціонуванню, розвитку та удосконаленню клубу.

Знаю, що у свою діяльність на посаді генерального директора Ви вкладали душу й серце, і дуже ціную це. Ви – особлива людина з великим футбольним серцем та бажанням служити інтересам футболу. Існує мало людей, які б були настільки віддані своєму покликанню, як ви. Свого часу ви зробили непростий вибір, прийшовши працювати в Динамо з італійського Мілану, за що я особисто та уся динамівська сім’я Вам дуже вдячні, ми цінуємо це доленосне рішення.

Окрім вашого високого професіоналізму, відповідальності, невичерпних знань у сфері футболу, ви підкорили колег, підлеглих та керівників своїми людськими якостями та високими моральними цінностями. З Вами завжди було приємно спілкуватися, адже Ви випромінювали щирість, тепло та небайдужість, проявляли інтелігентність в усіх вчинках, а ваше обличчя прикрашала посмішка. Ви завжди не лише уважно слухали, а й охоче ділилися своїми ідеями, поглядами на футбол, компетентними думками щодо найрізноманітніших ситуацій та могли дати слушну пораду щодо будь-якого, навіть найскладнішого питання.

На жаль, настав час завершувати нашу співпрацю, але ми не прощаємося. Впевнений, будемо з вами бачитися на футбольних полях Європи. Щиро бажаю вам успіхів, нових досягнень та перемог у всіх сферах вашого життя”, – цитує Суркіса офіційний сайт киян.

Нагадаємо, саме завдяки Чохонелідзе в Мілан потрапили Андрій Шевченко та Каха Каладзе – в італійському клубі функціонер відповідав за країни Африки, Південної Америки та Східної Європи. В Динамо Резо працював з осені 2007 року.