Комерційний директор “Дніпра-1” В’ячеслав Фрідман заявив, що деякі екс-гравці команди вже не мають претензій до клубу, оскільки борги їм повернули нові роботодавці.

“Лєднєв пішов безкоштовно на взаємовигідних умовах, “Полісся” повернуло йому наші борги. Третьякова намагалися влаштувати так само, тому що “Дніпро-1” влітку 2023 року разом за Лєднєва і Третьякова віддав понад 1 мільйон доларів. З ними розрахувалися повністю за боргами їхні нові клуби. Про “Полісся” знаю точно, думаю, що і “Колос” теж.

Але є й гравці, яким ми досі щось винні. Наприклад, ми сподівалися на продаж Гаджиєва: і “Полісся”, і “Динамо” давали близько 500 тисяч доларів, велися ґрунтовні перемовини між клубами й агентами, але місцеперебування Раміка поки що невідоме, як невідомо, чи зможемо його працевлаштувати.

Русол писав мені ще в липні, що планує за рахунок трансферу Гаджиєва розв’язати питання із заборгованістю: зі Сватком, Гуцуляком, Філіпповим, Танчиком та іншими, там не настільки великі суми. Але, на жаль, до цього часу трансферу не відбулося”, – сказав Фрідман.