Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман відповів на заяву колишнього головного тренера дніпрян Юрія Максимова про образу через відсутність трансферів узимку 2024 року.

– Юрій Максимов нещодавно давав інтерв’ю, у якому згадав і вас. Він зазначив, що має певну образу через відсутність трансферів взимку.

– Що значить образився? Ми не могли собі тоді цього дозволити. Можу тоді сказати, що клуб образився на Максимова через нічию з «Минаєм» чи поразку «Руху». Русол пропонував тоді Максимову декілька кандидатів, усіх імен не згадаю, але той же Петряк на той момент не мав ігрової практики певний час, інші не влаштовували Максимова з якихось інших причин.

Ми взяли достатньо дорогого Очеретька, більше ми не могли собі нікого дозволити. Команда була повністю укомплектована. Чому було стільки травм, я відповісти не можу. Багато хто каже, що Максимов на пляжі, де пісок, вантажив так гравців, що вони не змогли повернутися у сезон. Але ж він тренер, я не можу йому сказати, що він щось не так робить. Певні претензії були, але не образи, – сказав Фрідман.