Колишній півзахисник Шахтаря Олександр Нойок розповів, як міг перейти напряму зі стану донеччан до київського Динамо, однак у справу втрутився Металіста.

У квітні 2013 року Олександр Нойок перейшов із Шахтаря, де грав за молодіжну команду, до харківського Металіста, однак міг опинитися і в Динамо.

32-річний півзахисник розповів, як перейшов до Металіста.

«Динамо? Була пропозиція, так. А щодо Металіста, то в мене залишалося півроку [контракту], а я не тренувався. Вони зробили гарну пропозицію і клубу, і мені. Вони домовилися, заплатили за трансфер.

Плюс приїхав агент, який все мені розповів, що перехід буде кращим для мене, що я буду одразу готуватися до чемпіонату з командою, тренуватися, контракт на п’ять років. Я погодився».

Окрім цього, уродженець Херсонщини висловився стосовно того, як фанати могли сприйняти прямий трансфер із Шахтаря в Динамо.

«Не знаю, в нинішніх реаліях напевно нормально. В наш час напевно більш негативно, а так бували ж такі трансфери. Тоді, до війни, коли був інший [за рівнем] чемпіонат, було більш токсично», – сказав Нойок для YouTube-каналу «Коммент.Шоу Казахстан».

Нойок виступав за Металіст до літа 2014 року, після чого пішов у оренду в донецький Металург. Влітку 2015-го він повернувся до стану харків’ян, а вже навесні 2016-го переїхав до мінського Динамо.

Загалом за Металіст Олександр провів 15 поєдинків, у яких відзначився результативною передачею.

Наразі ексгравець молодіжної та юнацьких збірних України виступає за казахський Атирау.