Форвард “Олександрії” Олександр Філіппов висловився про потужний старт команди в чемпіонаті, яка зі стовідсотковим показником у 12 очок лідирує в УПЛ.

– Олександре, “Олександрія” після п’яти турів має стовідсотковий показник у 12 очок і лідирує в УПЛ. Чекали такого старту, а саме, чотирьох перемог у чотирьох стартових турах?

– Звісно, ​​після того, як ми пройшли збори, я знав і бачив, що у нас хороша команда із кваліфікованими футболістами. Я розумів, що ми можемо зробити крок уперед. Звичайно, якщо подивитися назад, до цих чотирьох стартових турів, то, мабуть, навряд чи можна було припустити, що ми наберемо 12 очок. Але, повторюся, добре, що ми ці чотири тури були як одне ціле, боролися один за одного. Всі ці перемоги є дуже важливими для нас. Важко було їх добувати. Тільки за рахунок характеру та згуртованості ми здобули перемоги.

– Після такого яскравого старту закрадаються думки про чемпіонство? Можливо, це шанс повторити подвиг “Лестера”?

– Ні. У жодному разі немає жодних думок про чемпіонство. Ми йдемо від гри до гри. Нема сенсу загадувати заздалегідь, що буде. Чемпіонат лише розпочався. Ми зіграли лише чотири тури. Попереду ще вся дистанція. Головне – не розслаблятися та не дивитися у турнірну таблицю зараз. Дивитимемося туди вже наприкінці чемпіонату. Нам потрібно виходити на поле та налаштовуватися на кожного суперника. І ми вже розуміємо, що кожен суперник по-іншому на нас дивитиметься. Ми маємо бути повністю готовими до цього і віддавати всі сили на полі. Ми маємо віддавати навіть більше, ніж ми маємо зараз. Потрібно віддавати всього себе.

– Якісь конкретні завдання керівництвом та тренерським штабом “Олександрії” поставлені перед командою?

– Конкретних завдань немає. Ми йдемо від гри до гри. Кожен матч – це окреме завдання, щоб вийти та заробити три очки. Рухатимемося маленькими кроками, але тільки вгору.