ЮКСА минулий тур пропускала, тому підопічні Чирикала мали можливість перевести подих. “Кремінь” тиждень тому зазнав прикрої поразки від “Кудрівки”.

Підопічні Климовсього вигравали, але наприкінці зустрічі навіть втратили нічию. “Кремінь” – найменш результативна команда групи (2 голи) і перебуває на дні турнірної таблиці.

Всі питання про переможця були зняті ще до перерви. Досить несподівано господарі поля вже за 20 хвилин відзначилися тричі. На 10-й хвилині Рамон шикарним ударом у дальній верхній кут відкрив рахунок – 1:0. Безумовно, цей гол стане окрасою туру. Через вісім хвилин Венді з декількох метрів холоднокровно переграв голкіпера – 2:0. Не встигли гості оговтатися як пропустили ще. Дубль у свій актив записав Венді – 3:0. Болючий удар для молодої команди. Після цього друга половина зустрічі перетворювала на формальність.

У другому таймі підопічні Чирикала продовжували грати у своє задоволення. На 50-й хвилині після передачі Венді у порожні ворота забив Рамон – 4:0. Самі собі привезли цей гол футболісти “Кременя”. А через дві хвилини Євдокимов з меж штрафної розстріляв ворота – 5:0. У підсумку, гра завершилася нищівною перемогою ЮКСА.

Перша ліга. Група Б. Шостий тур

ЮКСА – “Кремінь” 5:0

Голи: Рамон (11, 50), Венді (18, 20), Євдокимов (52)