“Маріуполь”, зігравши внічию в домашньому матчі з “Металургом”, перебуває на третьому місці групи. Сумчани тиждень тому вперше у нинішньому сезоні поступилися. Підопічні Безсмертного на виїзді програли “Полтаві”.

Від цього протистояння вболівальники очікували конкурентної боротьби, адже зустрічалися непоступливі суперники. Проте, у першому таймі футболісти “Вікторії” шансів суперникам не залишили. На 29-й хвилині підопічні Безсмертного вийшли вперед. Ульянов з меж штрафної потужно пробив у дальній кут – 0:1. Шансів у Караващенка у цьому епізоді не було, а ось захисники зіграли невдало. Перед перервою гості збільшили свою перевагу. Караващенко грубо зіграв проти Сасовського і арбітр призначив пенальті. Паламар холоднокровно переграв голкіпера “Маріуполя” – 0:2. У господарів поля були небезпечні атаки, але довести їх до логічного завершення не змогли.

Приазовці після перерви додали в активності, але останньої передачі їм не вистачало. Сумчани у захисті як завжди грали організовано, але і не притискалися до власних воріт. Лише майстерність Караващенка врятувала господарів поля від третього голу, коли він парирував удар Євпака. На 76-й хвилині гості скористалися провалом “Маріуполя” у центрі поля. Євпак шикарним ударом у дальній кут довів рахунок до розгромного – 0:3. Крапку у матчі поставив Данилюк, який обіграв голкіпера і забив у порожні ворота – 0:4.

Перша ліга. Група Б. Шостий тур

“Маріуполь” – “Вікторія” 0:4

Голи: Ульянов (29), Паламар (45, пен), Євпак (76), Данилюк (82)