Футбольний менеджер і експерт В’ячеслав Заховайло поділився своїми думками з приводу поразки збірної України від Чехії (2:3) у матчі 2-го туру Ліги націй.

“Такої підтримки вболівальників я ще не бачив у своєму житті, у команди, яка грає на виїзді. На стадіоні було чути тільки українську мову. Констатую факт, це збірній не допомогло. Два матчі збірної в Празі, протягом тижня, допомогли мені розібратися що до чого.

Збірну України не впізнати, її ніби підмінили. Якісні гравці є. Ось тільки команди немає. У мене склалося враження, що гравці бачать один одного вперше. Команда розбалансована. Я не помітив, щоб у гравців не було мотивації і бажання. Усі старалися, тільки з цього вийшло дві поразки.

Я розмовляв із чеськими фахівцями. Ніхто не вірив у перемогу збірної Чехії. У нас вийшло здивувати господарів поля. Саму гру навіть не хочеться розбирати. Маячня якась. Багато хто кричить Реброва у відставку. Чи допоможе це? У цьому я не зовсім упевнений. Те що команду потрібно підбадьорити, ось це факт. Усім добра. Настрою немає. Слава Україні”, – написав Заховайло.