У вівторок збірна України поступилася в Празі збірній Чехії в другому турі групового турніру Ліги Націй з рахунком 2:3.

Після закінчення матчу головний тренер переможців Іван Гашек дав інтерв’ю офіційному сайту Футбольної Асоціації Чехії.

“Ми нині не здатні грати в гарний та приємний футбол, але бойовитість та відданість гравців завданню прямо проявилися. Гра була важкою, я дякую моїм хлопцям за їхню поведінку, за боротьбу до кінця. Вони продемонстрували характер. Я радий, що ми справили гарне враження, хоча, звісно, були недоліки. Наприкінці матчу ми змушені були відійти глибоко в оборону, але поборолися та втримали перемогу”.

“Ми знали, що матч в Грузії був поганим і, якби не перемогли сьогодні, критика була б навіть ще більшою. Цього разу в плані бойовитості, жертовності та відданості завданню гравці заслуговують на велику подяку. Вони залишили все на полі. Можливо, ми думали, що гратимемо в добре пошитому костюмі, але нам довелося вдягнути робочі комбінезони, вгризтися в землю і боротися, компенсуючи цим проблеми з грою”.

“Все може змінитися в будь-який час, навіть якщо ти перемагаєш. Я справді звик під час моєї кар’єри в арабському світі, що ти зобов’язаний перемагати в кожному матчі. І якщо не перемагаєш, повинен відповідати, і це може бути кінцем для тебе. Я навчився жити з цим”.