Михайло Співаковський прокоментував поразку “синьо-жовтих”.

“Ребров зробив ставку на тих, до кого не буде претензій по частині професіоналізму. “одна з наймолодших збірних у Європі” різко припинила нею бути.

Ця збірна вмикається у двох випадках: 1) коли пропускає першою; 2) коли йде на перерву без переможного рахунку – 0:0. Початок другого тайму – традиційно найкращий відрізок майже будь-якого матчу. Навіть Забарний на куражі виконує Бекенбауера”.

“Після цього матчу Ребров знову має розгледіти в Зінченку гравця середини поля. Судаков і Шапаренко як дві фігури в тетрісі – вони взаємознищувані.

Усі зрозуміли, у чому різниця між Кабаєвим і Мудриком? Владислав – хороший, скромний і дуже старанний хлопець. Мудрик гризе горішки, але вміє створювати моменти з порожнечі. Я запевняю: Міша був би улюбленцем нації, якби продовжував приїжджати у збірну з “Шахтаря”.

Усі три голи – низка нещасть і марення божевільного. Але проблема в тому, що всі останні матчі збірної Реброва – одне суцільне нещастя. Перемогла команда, чий тренер до гри висів на волосині. І його гравці відреагували на ганьбу у Тбілісі й захистили коуча своєю грою. Подивимося, як поведеться наша збірна”, – написав журналіст у Telegram-каналі.