Відомий спортивний журналіст та коментатор Ігор Циганик назвав чотирьох футболістів, які могли би підсилити склад національної збірної України.

Журналіст Ігор Циганик заявив, що декілька футболістів із молодіжної збірної України вже могли би грати за головну команду. Як приклад, він висловився про Арсенія Батагова.

«Я вважаю, що деякі футболісти молодіжної збірної України вже мають бути у національній команді. Можливо, вони не будуть грати в старті, але вони можуть дати імпульс. Чому не Батагов у національній збірній, а Таловєров? Чим він кращий? Чому нема в збірній Назаренка? Він має фантастичну швидкість».

Також коментатор зазначив, що Єгор Ярмолюк, Ігор Краснопір та Ілля Квасниця також могли б бути викликані до національної команди. На думку Циганика, молоді хлопці могли б видати чудовий поєдинок.

«Давайте шукайте альтернативу, чи у нас є тільки 16-20 абсолютних недоторканих авторитетів? Людей, які їздять у збірну, тому що вони туди мають їздити? Чому не взяти Ярмолюка? Чому не шукати когось у чемпіонаті України? Візьміть Красницю, можливо він дасть на тренуваннях конкуренцію. Якщо є проблема нападника, висмикуйте Краснопіра. Можливо треба спробувати викликати Волошина.

Я би всю молодіжну збірну перевдягнув у футболки національної команди. Повірте мені, вони на емоціях могли би видати фантастичний поєдинок», – сказав Ігор Циганик ефірі авторського Ютуб-каналу.