Президент Оболоні Олександр Слободян розповів, як обрав нового головного тренера команди.

“До Оболоні, окрім Шищенка, сватали Дулуба та Ковальця? Сергій Юрійович (Шищенко – прим.) був першим кандидатом в нашому списку. Ми добре його знаємо, як відомого в минулому гравця, який дав класний результат з Поліссям. Нам подобається його бажання поставити цікаву, комбінаційну гру, яка і мені симпатична. Я з дитинства люблю команди, які грають в комбінаційний футбол, що подобається глядачам і приносить результат.

Склад Оболоні підходить під футбол, який я хочу бачити? У нас досить збалансована команда. Ці гравці здатні показувати значно кращий результат, ніж зараз. Зрозуміло, що ми недобрали близько трьох очок через односторонні помилки суддів. Можна згадати Полтаву, перший матч з Ковалівкою. Маємо, що маємо.

Сергій Юрійович з перших хвилин появи в клубі вселив оптимізм у гравців та функціонерів клубу. Сьогодні Оболонь має більший потенціал, ніж був рік тому. І ми повинні ним скористатися”, – поділився Слободян у інтерв’ю Українському футболу.

Нагадаємо, Сергій Шищенко змінив на посаді наставника Оболоні Валерія Іващенка після провального старту нового сезону – лише 1 очко після 5 зіграних турів.