Генеральний директор Кривбасу Володимир Баєнко розповів про ситуацію із захисником Тимуром Стецьковим, який виключений із тренувального процесу першої команди та займається індидуально.

“Стецьков займається з тренером. Все в порядку. Ми все робимо дійсно згідно з контрактом. Жодних претензій ні до кого немає. Він не хоче продовжувати контракт – ми не можемо розраховувати на людину, яка не хоче співпрацювати з клубом. Ось такі у нас розбіжності вийшли”.

“Ніхто ні на кого не має жодних образ, звинувачень чи ще щось. Просто така ситуація. Футболіст не хоче продовжувати контракт – ми на нього не розраховуємо. Зараз гратиме інший футболіст. Щоб не займати місце у тренувальному процесі – він займається індивідуально”.

“Ми пропонували йому одну з найвищих зарплат у першій команді. Але він хоче перейти в Карпати чи іншого клубу, тому він працює над цим зі своїм агентом Олегом Авдишем. Ми захищаємо честь клубу. Хочемо, щоб із клубом працювали тільки ті люди, які хочуть працювати з клубом, які бачать себе у клубі. Такі як Романчук, Драмбаєв”.

“Якщо Стецьков піде з команди – скажемо слова подяки. Але на цьому етапі – щоб не заважав тренувальному процесу, ухвалили таке рішення. Повторюся, у нас без скандалу, все гаразд. Ми запропонували йому один із найкращих контрактів – він не погодився і вирішив рік займатися індивідуально. Такі справи”.

Минулого сезону Стецьков становив основну зв’язку центральних захисників із Данилом Бескоровайним. Проте останній влітку залишив клуб, перейшовши в Полісся і майже одразу отримавши серйозну травму.

Карпати проявляли інтерес до Тимура ще навесні. У червні журналіст Ігор Бурбас повідомляв, що Кривбас відмовився продати Стецькова львівському клубу за 500 тисяч доларів і оцінює захисника щонайменше у мільйон.

Нинішнього сезону Стецьков встиг зіграти за Кривбас 8 матчів у всіх турнірах (4 – у єврокубках), відзначився одним забитим м’ячем.