Півзахисник Вестерло та збірної України Сергій Сидорчук позитивно оцінив виступ свого колишнього клубу, київського Динамо, у кваліфікації Ліги чемпіонів-2024/25.

Зокрема окрему увагу 33-річний футболіст приділив розгрому сербського Партизана.

“Мені сподобалася гра Динамо. У матчі проти Партизана була одна з найпомітніших перемог у єврокубках за років 6-7. Всі ми в Україна розуміли підтекст цієї гри і дуже важливо, що Динамо так переконливо перемогло. Думаю, що 80% населення України кайфануло від цього”

Нагадаємо, кияни стартували в нинішньому єврокубковому сезоні з двох розгромних перемог над сербським грандом – 6:2 “вдома” та 3:0 у гостях. Перед першим поєдинком, що пройшов у польському Любліні, кияни відмовилися від усіх офіційних заходів із сербським клубом, який раніше з’їздив на «братський» турнір до москви.

Згодом Динамо пройшло Рейнджерс (1:1, 2:0), але на етапі плей-офф не впоралося із Зальцбургом (0:2, 1:1) та вилетіло до Ліги Європи.

Сидорчук присвятив київському клубу десять років кар’єри, а у вересні 2023-го року став гравцем Вестерло. Минулого сезону Сергій був твердим гравцем основи бельгійського клубу – 31 матчу, гол та два асисти. Однак у нинішній кампанії півзахисник лише двічі з’явився на заміну, при цьому встигнувши відзначитись результативною передачею.

Незважаючи на проблеми з ігровою практикою, Сидорчук був викликаний Сергієм Ребровим на вересневі матчі Ліги націй, однак у першій грі з Албанією (1:2) він просидів у запасі, а на поєдинок другого туру проти Чехії, який відбудеться сьогодні (початок – у 21:45), не потрапив у заявку.

Динамо в УПЛ стартувало із трьох перемог, при цьому має дві гри в запасі після п’яти турів. У загальному етапі Ліги Європи команда Олександра Шовковського зіграє з: Ромою (на виїзді), Лаціо (вдома), Ференцварошем (на виїзді), Реалом Сосьєдад (вдома), Вікторією Плзень (вдома), Галатасараєм (на виїзді), РФШ (вдома) та Гоффенхаймом (на виїзді).